KY Moments

Despre mine

Cine sunt:

Bună! numele meu este Dinnyes Kinga, iar aceasta este blogul si galeria mea. Sunt o aradeanca, dar locuiesc în municipiul Craiova de mai bine de 7 ani, si lucrez folosind un DSLR entry-level: Nikon D5200.

 

Ce fac eu:

Sunt Fotograf amator, specializat in: fotografia de produs, portrete, fotografii de eveniment, fotografia sport, fotografie culinara si fotografii de calatorie.

Preturile pentru sesiunile foto sunt negociabile. Pentru colaborari ma puteti contacta pe: facebook sau prin e-mail la adresa: contact@kymoments.com

 

Ce veti putea gasi pe acest blog:

Acest blog are scopul de a va oferii o parare subiectiva si sincera despre tot ce inseamna Fotografie. Veti gasi sfaturi, review-uri, proiecte DIY si pareri personale, toate legate de arta fotografica.In sectiunea Galerie, puteti gasi momentele cheie , capturate prin obiectivul meu . Sper să vă placă!

 

Mentiuni si Colaborari:

In prezent lucrez in colaborare cu bloggerita de beauty & lifestyle, Xaara Novack in materie de: fotografie de produs si fotografii pentru articole pe blogul ei. Va invit sa aruncati o privire la Review-urile si articolele ei, daca sunteti pasionati/pasioante de carti,make-up & fashion, filme si pareri sincere despre subiecte contemporane.

 

 

 

Sharing is caring!